English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Božično novoletni sejem na tržnici v Ivančni Gorici

23. december 2013 - Na tržnici v Ivančni Gorici je 21. decembra 2013 potekal Božično novoletni sejem. Vzdušje je bilo otroško razposajeno, saj so nastopili otroci, ki so tudi priklicali težko pričakovanega Božička. Ta jih je obdaril z medenimi dobrotami, otroci pa so mu zapeli in prišepnili, kakšnih daril si želijo pod smrečico. Obiskovalce je pozdravil tudi župan občine Ivančna Gorica Dušan Strnad, ki je vsem zaželel lepe praznike.

Na stojnicah so obiskovalci lahko nakupili vse za praznično kosilo in za obdarovanje najbližjih. Na treh stojnicah so lahko obiskovalci darovali za ljudi v stiski. Predstavniki KO Rdeči križ Ivančna Gorica so na stojnici sprejemali hrano, Ženski odbor SDS Ivančna Gorica je zbiral igrače in pokrovčke od plastenk, predstavniki TD Krka pa so v dobrodelne namene prodajali izdelke svojih članov.

Za zabaven program na odru so poskrbeli Kulturno društvo Harmonija - dekliška vokalna skupina NIMFE, Otroška folklorna skupina Vidovo-Šentvid, OŠ Stična- otroški pevski zbor in plesna skupina in Glasbena šola Grosuplje - podružnica Ivančna Gorica. Prisotne so zabavali tudi trije harmonikarji iz Hrastovega Dola.


Foto: Gašper Stopar


Produkcija: Peternet