Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in /var/www/vhosts/razvoj.si/httpdocs/class/DB.class.php on line 38 Razvojni center Srca Slovenije :: Napovedujemo: Izobraževanja za turistične ponudnike Srca Slovenije
English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Izobraževanja za turistične ponudnike Srca Slovenije

Če ste turistični ponudnik na območju Srca Slovenije, lahko zdaj povečate svoje možnosti za uspeh z znanji, ki jih boste pridobili na seminarjih s priznanimi strokovnjaki s področja turizma. V aprilu in maju bodo potekala izobraževanja za turistične ponudnike iz občin Dol pri Ljubljani, Domžale, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš in Trzin.


Izbirate lahko med seminarji:

Strateško načrtovanje razvoja in trženja turizma
Enodnevni seminar za oblikovanje vizije, poslanstva, ciljev in koncepta tržnega pozicioniranja bo v
ponedeljek, 7. aprila 2014, od 9. do 16. ure v Termah Snovik v Tuhinjski dolini

Predavateljica dr. Tadeja Jere Jakulin, prorektorica Univerze na Primorskem, nam bo razkrila, kako oblikovati jasno vizijo in poslanstvo, konkretne cilje in jasen koncept tržnega pozicioniranja. Vprašali se bomo, kako biti drugačen od konkurence in kako oblikovati in razvijati svojo zgodbo. Pozornost bo posvečena tudi trženju, distribucijskim kanalom, razvijanju produktov, povezovanju z drugimi ponudniki in vključevanju svoje ponudbe v celotno destinacijo za večjo konkurenčnost in privlačnost ponudbe.

Digitalno trženje
Tridnevni seminar za izrazito praktično spoznavanje trikov za uspešno poslovanje preko digitalnih in internetnih platform bo v
ponedeljek, sredo in četrtek, 14., 16. in 17. aprila, od 9. do 16. ure v Golfu Arboretum, Radomlje

Na seminarju boste s predavateljema Primožem Žižkom in Urošem Žižkom, svetovalcema na področju upravljanja kompetenc in znanj za digitalno poslovanje E-laborat, spoznali ključna znanja, prakse, informacije, trike za uspešno poslovanje preko digitalnih in internetnih platform. Internet je postal glavni vir informacij v odločevalskem procesu turistov; razumevanje, kako turisti pridobivajo informacije, pa je kritično za uspeh tržnih komunikacij. Internet je postal tudi najpomembnejši prodajni kanal turistične industrije. Konkurenčnost destinacije in ponudnikov turističnih storitev in produktov vse bolj določa "digitalna kondicija" turističnega gospodarstva. Kakšna je vaša? Gre za izredno praktično naravnan seminar, ki vam bo v veliko pomoč pri tem, kako dejansko prodajati preko spleta. Vsi zainteresirani lahko dobite podrobnejši program po dnevih in urah.

Komunikacija in odnos do gosta
Dvodnevni seminar za oblikovanje stroitvenih standardov, pridobivanje informacij gostov in ravnanje s pritožbami bo v
četrtek in petek, 15. in 16. maja 2014, od 9. do 16. ure v gostilni Vegov hram, Dolsko

Z dr. Aleksandro Brezovec, predavateljico na Fakulteti za turistične študije – Turistica, Univerza na Primorskem, bomo obravnavali različne tipe gostov in njihovo obnašanje ter se posvetili razumevanju njihovih pričakovanj. Pobliže bomo pogledali zakonitosti medkulturnega komuniciranja, interne prodaje, oblikovanja storitvenih standardov, metode pridobivanja povratnih informacij od gostov in ravnanje s pritožbami. Spoznali bomo tudi orodje CRM za uspešno upravljanje odnosov z gosti in kasnejšo uporabo pridobljenih podatkov za trženje.



Izobraževanja se izvajajo v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji v projektu so občine Dol pri Ljubljani, Domžale, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš in Trzin.

Če svojo ponudbo razvijate v občinah Dol pri Ljubljani, Domžale, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš in Trzin, so aprilska in majska izobraževanja za vas brezplačna. Prijavite se s e-mail sporočilom na mojca.hauptman@razvoj.si ali telefonsko številko 01 89 62 710 ali 051 312 739. Prijave so odprte do zasedbe mest.

Produkcija: Peternet