English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Vabljeni na mednarodno delavnico o upravljanju voznega parka in tovora v Ljubljano

14. marec 2014 - Se ukvarjate s inteligentnimi transportnimi sistemi? Iščete nove in celovite rešitve za sisteme sledenja in spremljanja tovora? Vas zanima, kako se znajdejo na tem področju drugod po Evropi? Želite spoznati nove partnerje? Razvojni center Srca Slovenije in Slovensko društvo za inteligentne transporte vabita na brezplačno delavnico o upravljanju voznega parka in tovora, ki bo potekala v torek, 25. marca 2014, ob 8.30 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vabimo vas na delavnico »Fleet management and freight« (Upravljanje voznega parka in tovora), kjer boste našli odgovore na ta vprašanja. Pridružite se Razvojnemu centru Srca Slovenije in Slovenskemu društvu za inteligentne transportne sisteme (S-ITS) ter različnim evropskih partnerjem v torek, 25. marca 2014, ob 8.30 v dvorani Urška
na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.



Delavnica bo potekala v okviru evropskega projekta RITS-net, ki je namenjen prenosu znanja na področju intelegentnih transportnih sistemov na nivoju regije. Na delavnici v Ljubljani bo predstavljeno trenutno stanje na področju upravljanja voznega parka in tovora, zakonodaja, tehnološke rešitve in primeri dobrih praks tako iz Slovenije kot različnih evropskih držav.

Več informacij o projektu RITS-net najdete tudi na spletni strani: www.rits-net.eu

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku. Vljudno vabljeni, vstop je prost. Natisnite si vabilo.

Prosimo vas za predhodne informativne prijave na: gasper.klec@razvoj.si.

Produkcija: Peternet