English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Srce Slovenije na sejmu Freizeitmesse und Auto&Bike v Celovcu

14. april 2014 - Od 11. do 13. aprila 2014 je v Celovcu potekal sejem Freizeitmesse und Auto&Bike, na katerem se je predstavilo tudi območje Srce Slovenije v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije. Avstrijska Koroška za slovenski turizem zaradi bližine predstavlja velik potencial, predvsem na področju enodnevnih izletov, pri čemer lahko veliko ponudi tudi Srce Slovenije.

Na sejmu smo območje predstavljali s skupnimi promocijskimi materiali destinacije, pa tudi z materiali posameznih občin. Predstavljali smo se ob Termah Snovik, največjim ponudnikom prenočitvenih kapacitet na območju. Skupno predstavitev Slovenije na sejmu v Celovcu je koordiniralo slovensko predstavništvo Javne agencije SPIRIT na Dunaju.

Predstavitev območja Srce Slovenije na sejmu je potekala v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji v projektu so občine Dol pri Ljubljani, Domžale, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš in Trzin.

Predstavnik Term Snovik Matjaž Plot


 Predstavnik Srca Slovenije Gregor Steklačič

Produkcija: Peternet