English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Predavanje za turistične ponudnike o komunikaciji in odnosu do gosta

5. maj 2014 - Komuniciranje z gosti, še posebej če so težavni, zna biti naporno, zato je dobro poznati trike in zapovedi komuniciranja v turizmu. O tem bo dva dni nazorno predavala dr. Aleksandra Brezovec iz Fakultete za turistične študije – Turistica. Izobraževanji bosta potekali v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije v četrtek in petek, 15. in 16. maja 2014, od 9. do 16. ure v gostilni Vegov hram v Dolskem.

Dr. Aleksandra Brezovec bo na izobraževanju obravnavala različne tipe gostov in njihovo obnašanje ter se posvetila razumevanju njihovih pričakovanj. Pobliže bomo pogledali zakonitosti medkulturnega komuniciranja, interne prodaje, oblikovanja storitvenih standardov, metode pridobivanja povratnih informacij od gostov in ravnanje s pritožbami. Spoznali bomo tudi orodje CRM za uspešno upravljanje odnosov z gosti in kasnejšo uporabo pridobljenih podatkov za trženje.

Izobraževanje bo potekalo v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji v projektu so občine Dol pri Ljubljani, Domžale, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš in Trzin. Za turistične ponudnike iz območja omenjenih občin je udeležba na predavanjih brezplačna. Obvezne prijave na: mojca.hauptman@razvoj.si ali telefonski številki 01 89 62 710 in 051 312 739. Prijave so odprte do zasedbe mest.


Produkcija: Peternet