English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Partnerji podjetniškega projekta Young SMEs v Srcu Slovenije

18. junij 2014 - V Kamniku je Razvojni center Srca Slovenije 16. in 17. junija 2014 gostil partnerje evropskega projekta YOUNG SMEs. Na delovnem srečanju so izkušnje s področja podpornih programov za mlada mikro, mala in srednje velika podjetja izmenjevali partnerji iz Slovenije, Španije, Irske, Velike Britanije, Nemčije, Poljske, Litve, Madžarske, Grčije in Malte.

Partnerji so obiskali Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma SPIRIT Slovevenija, kjer so jim predstavili aktivnosti, ki jih izvajajo kot podporno okolje za podjetnike (spodbujanje podjetništva, inovacij in tehnološkega razvoja) ter kako deluje njihov sektor za internacionalizacijo – sodelovanje s podjetji za vstop na hitro rastoče trge. Svoje izkušnje, aktivnosti in programe za mlada podjetja, sta z udeleženci delila tudi predstavnika Tehnološkega parka Ljubljana in Inštituta Jožef Štefan.

Cilj projekta YOUNG SMEs je oblikovanje ukrepov za izboljšanje podpornega okolja podjetjem med tretjim in petim letom delovanja, zato so izkušnje in dobre prakse iz drugih držav zelo dobrodošle.


Razvojni center Srca Slovenije je gostil partnerje evropskega projekta YOUNG SMEs


Cilj projekta YOUNG SMEs je oblikovanje ukrepov za izboljšanje podpornega okolja podjetjem

Produkcija: Peternet