English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Srce Slovenije na poslovni borzi avtobusnega turizma (RDA) v Kölnu

1. avgust 2014 - V Kölnu v Nemčiji je od 29. do 31. julija 2014 potekala edina evropska poslovna borza avtobusnega turizma, ki jo organizira nemško avtobusno združenje RDA (Reise Deutscher Autobus-Unternehmungen). Na borzi se je zainteresiranim obstoječim in novim poslovnim partnerjem predstavila tudi destinacija Srce Slovenije.

Pod okriljem javne agencije SPIRIT Slovenija, Sektorja za turizem, se je na največjem mednarodnem poslovnem dogodku za avtobusni turizem poleg Srca Slovenije predstavilo še 15 slovenskih turističnih podjetij: Hoteli Bernardin, d.d., Istrabenz Turizem, d.d., Javni zavod Ljubljanski grad, Kompas, Postojnska jama, d.d., Sava Turizem, d.d., Sportina Turizem, d.o.o., Hotel Jelovica Bled, d.o.o., Terme Dobrna, Terme Krka, Terme Snovik, Thermana, Turizem Ljubljana, Unior d.d. Program turizem in Zavod za turizem Maribor.

Na poslovni borzi je predstavnik Srca Slovenije v sodelovanju s Termami Snovik tkal poslovne stike z organizatorji potovanj, turističnimi agencijami, hoteli in ponudniki ostalih turističnih storitev, da bi za svoj postanek ali cilj turističnega potovanja izbrali območje Srce Slovenije.

Predstavitev območja Srce Slovenije na sejmu je potekala v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji v projektu so občine Dol pri Ljubljani, Domžale, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš in Trzin.


Evropska poslovna borza avtobusnega turizma


Predstavnik destinacije Srca Slovenije Gregor Steklačič


Produkcija: Peternet