English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Udeleženci navdušeni nad seminarjem o digitalnem trženju

21. november 2014 - Razvojni center Srca Slovenije je novembra v okviru evropskega projekta Young SMEs, organiziral 3-dnevni seminar o digitalnem trženju. 35 udeležencev je pridobilo celosten vpogled v možnosti spletne promocije, oglaševanja in prodaje. Spoznali so prihajajoče in obstoječe trende digitalnega marketinga, predvsem pa orodja za povečanje konkurenčnosti svojega podjetja na konkurenčnem trgu.

Vodilna tema prvega dne je bila poslovanje preko spleta. Osrednja predavatelja, strokovnjaka Primož Žižek in Matej Špehar sta izčrpno razčlenila raznovrstne digitalne kanale. Izpostavila tako prednosti, slabosti kot tudi specifike posameznih komunikacijskih kanalov. Drugi dan je bila pozornost usmerjena predvsem v upravljanje spletnega nastopa in poslovanja. Kot ključno sestavino pri uspešnem spletnem poslovanju je Uroš Žižek izpostavil zgodbo. Predstavil, kaj pomeni vsebinska kakovost spletnega mesta in načela pisanja na spletu. Nadaljeval je Peter Geršič s prikazom Google orodij in neizkoriščenih priložnosti na tem področju.

Udeleženci so se lahko udeležili tudi individualnih konzultacij, na katerih je Primož Žižek pripravil poglobljeno analizo njihovih spletnih mest in predlagal možnosti za izboljšave ter optimizacijo.

Izjavi udeleženk seminarja Digitalno trženje:
»Odlično organiziran seminar in zares dobra izbira predavateljev. Na področju digitala je razvoj zelo hiter, ponudnikov in orodij je na trgu in spletu res veliko in ta seminar je ponudil zelo koncentrirano dozo znanja.«
Nevenka Kobal, JUB d.o.o.

»Odprli ste mi obilo novih možnosti in poglavij, ki jih bom morala "preglodati". Nikoli nisi toliko star, da bi lahko ovrgel možnost, da nadgradiš znanje!«
Jana Polajnar, Pami d.o.o.


Uvodni nagovor predstavnice Razvojnega centra Srca Slovenije Mojce Štepic


35 udeležencev seminarja je pridobilo celosten vpogled v možnosti spletne promocije, oglaševanja in prodaje


Strokovnjak poslovanja in komuniciranja preko socialnih omrežij Matej Špehar

Produkcija: Peternet