English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Izšel je koledarček prireditev za leto 2015

25. marec 2015 - Izšla je priročna knjižica s koledarjem prireditev, ki kaže, da se bo v Srcu Slovenije letos zvrstilo več kot 350 dogodkov! Pripravili smo jo za vas, ki se radi družite in spoznavate nove ljudi ter se v prostem času radi udeležujete dogodkov v vašem domačem ali sosednjem kraju.

V njej boste našli okoli 350 plesnih in glasbenih prireditev, športnih dogodkov, festivalov, sejmov, razstav, gledaliških ustvarjanj in folklornih prireditev. Pri zbiranju podatkov je sodelovalo kar 150 društev, javnih zavodov, športnih klubov in drugih organizacij. Prireditve se bodo odvijale na območju 10 občin Srca Slovenije: Domžale, Ivančna Gorica, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš, Moravče, Šentrupert, Šmartno pri Litiji in Trzin.

Knjižica "Utrip prireditev v Srcu Slovenije 2015" bo predvidoma na voljo tako na Turistični točki Srca Slovenije v Litiji kot drugod po Srcu Slovenije. Sprotno načrtovanje obiska prireditev vam vselej omogočata tudi napovednik dogodkov na www.srce-slovenije.si/o-srcu-slovenije/aktualno/dogodki

Oglejte si koledarček prireditev 2015 v elektronski obliki





Produkcija: Peternet