English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Izobraževanje: Komunikacija v stresnih situacijah

25. marec 2016 - Razvojni center Srca Slovenije organizira in vabi na izobraževanje "Komunikacija v stresnih situacijah", kjer boste spoznali kako ohraniti mirno kri in voditi pogovor k cilju. Podjetnik se pogosto srečuje s situacijami, ki znajo biti neprijetne. Tako to velja za srečanja z davčnimi inšpektorji, zahtevnimi kupci in partnerji, reklamacijami, pogajanji, državnimi institucijami. Izobraževanje bo potekalo v torek, 12. aprila 2016 ob 12. uri v Mladinskem centru Mengeš AIA, Slovenska cesta 28, Mengeš.

Žal ni več dovolj, da si dober v tem kar počneš oz. prodajaš. Podjetnik potrebuje za uspešno poslovanje obvladati še kopico drugih veščin in znanj. Delavnica je namenjena vpogledu, kaj se dogaja v ljudeh in kako se lahko zaščitijo v težavnih situacijah ter hkrati uspešno opravijo svoje delo. Spoznali bodo nekaj učinkovitih in uporabnih tehnik za obvladovanje lastnih stanj, ki jih bodo lahko takoj uporabili v praksi (na telefonu in na sestanku). Spoznali bodo nekaj vzvodov kako vplivati na stanja sogovornikov, da tečejo pogovori v želeno smer.

Vsebina delavnice:
  • Kaj je stres in kako deluje na nas?
  • Pomočniki za upravljanje z našimi stanji: besede, telo in fokus!
  • Nekaj praktičnih nasvetov kako zaščititi sebe, posel in stranke.
Dodana vrednost za podjetnika:
  • Večja toleranca do lastnih vedenj in vedenj drugih.
  • Lažja prepoznava in obvladovanje svojih reakcij.
  • Večja sposobnost usmerjanja pogovorov k cilju.
  • Zmanjšanje konfliktnih situacij.
Metodologija:

Delavnica bo dinamična, izrazito praktična, polna primerov in vabil, da udeleženci povedano povežejo s svojo prakso. Ves čas bodo udeleženci vabljeni v to, da novo znanje takoj preverijo v svoji praksi. Delavnico bo vodila Suzana Pibernik.

Cena izobraževanja: 30 EUR

Obvezne prijave na irena.tonin@razvoj.si do 8.aprila 2016.

Isti dan ob 10. uri bomo izvedli še eno izobraževanje na temo ekonomsko in osebno odvisnega razmerje in posledice z davčno-pravnega vidika. Več o izobraževanju TUKAJ.

Udeleženci, ki se bodo prijavili na obe izobraževanji dne 12. aprila 2016, priznavamo posebno ugodnost! Cena skupnega izobraževanja znaša 40 EUR.



Produkcija: Peternet