English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Podpisan dogovor o sodelovanju z Agencijo za regionalni razvoj AP Vojvodine

4. april 2016 - V petek, 1. aprila 2016, sta direktorici Razvojnega centra Srca Slovenije Aleksandra Gradišek in direktorica Agencije za regionalni razvoj AP Vojvodine Vera Čelić v Novem Sadu v Srbiji podpisali dogovor o sodelovanju med razvojnima agencijama.

V okviru delovnega obiska v Vojvodini je slovensko strokovno delegacijo skupaj z evropskim poslancem Francem Bogovičem na Vladi Vojvodine v Novem Sadu sprejel podpredsednik vlade Miroslav Vasin. V okviru obiska je bila s strani Agencije za regionalni razvoj AP Vojvodine v občini Bački Petrovac organizirana tudi okrogla miza na temo priložnosti za črpanje evropskih sredstev na področju razvoja podeželja v obdobju približevanja Srbije Evropski Uniji z naslovom »Slovenačka iskustva za uspeh vojvođanske privrede«.

Predstavniki Razvojnega centra Srca Slovenije in Agencije za regionalni razvoj AP Vojvodine smo obiskali tudi Občino Srbobran, kjer nas je sprejel župan Zoran Mladenović, in predstavil obnovljeni mestni trg in osrednjo ulico, kjer načrtujejo nadgradnjo vsebin za turistični razvoj kraja.

Razvojni agenciji Srca Slovenije in Vojvodine sta članici Konzorcija razvojnih institucij JV Evrope, ki je bil formalno vzpostavljen v začetku marca letos s podpisom partnerskega sporazuma o dolgoročnem sodelovanju med devetimi razvojnimi agencijami iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Makedonije in Albanije. Pobudnik povezovanja med razvojnimi institucijami je bil Razvojni center Srca Slovenije.


Direktorica Razvojnega centra Srca Slovenije Aleksandra Gradisek na sprejemu na Vladi Vojvodine v Novem Sadu pri podpredsedniku Vlade Miroslavu Vasinu skupaj z evropskim poslancem Francem Bogovičem in direktorico Agencije za regionalni razvoj AP Vojvodine Vero Čelić.


Podpis dogovora o sodelovanju med Razvojnim centrom Srca Slovenije in Agencijo za regionalni razvoj AP Vojvodine. Direktorici Aleksandra Gradisek in Vera Čelić na sedezu Agencije za regionalni razvoj AP Vojvodine v Novem Sadu v Srbiji.


Obisk na Občini Srbobran, kjer nas je sprejel župan Zoran Mladenović 


Sprejem na Vladi Vojvodine in dogovarjanja za nadaljne sodelovanje med Vojvodino in Srcem Slovenije


Produkcija: Peternet