English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Obisk predstavnikov Agencije za regionalni razvoj Vojvodine v Sloveniji

11. april 2016 - Razvojni center Srca Slovenije je od 5. do 8. aprila 2016 na usposabljanju gostil predstavnike Agencije za regionalni razvoj AP Vojvodine iz Srbije. V začetku aprila sta direktorici Razvojnega centra Srca Slovenije Aleksandra Gradišek in direktorica Agencije za regionalni razvoj AP Vojvodine Vera Čelić podpisali dogovor o sodelovanju med razvojnima agencijama.

Razvojni agenciji sta tudi članici Konzorcija razvojnih institucij JV Evrope, ki je bil formalno vzpostavljen v začetku marca letos s podpisom partnerskega sporazuma o dolgoročnem sodelovanju med 9 razvojnimi agencijami iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Makedonije in Albanije. Pobudnik povezovanja med razvojnimi institucijami je bil Razvojni center Srca Slovenije.

Gostje iz Vojvodine so bili nastanjeni v Penzionu Repnik v Vrhpolju pri Kamniku, v sklopu obiska so obiskali dobre prakse s področja razvoja podeželja in turizma v občini Kamnik: Veliko planino, kjer jih je sprejel direktor Leon Keder,Goro Sv. Miklavž z ogledom turistične točke, sprehodili so se tudi po mestnem jedru Kamnika in obiskali TIC Kamnik.

Direktorico Agencije za regionalni razvoj Vojvodine Vero Čelić je v petek, 8. aprila, skupaj z direktorico Razvojnega centra Srca Slovenije Aleksandro Gradišek sprejel tudi župan Občine Kamnik Marjan Šarec. Gostje iz Vojvodine so se seznanili z delovanjem Lokalne akcijske skupine Srce Slovenije in v okviru Kmetijskega sejma v Komendi obiskali posvet na temo socialnega podjetništva, ki ga je organiziral evropski poslanec Franc Bogovič v sodelovanju z Zavodom Grunt. 


Srečanje s kamniškim županom.


Delovni dopoldan v Gostilni Repnik na Vrhpolju pri Kamniku.

Produkcija: Peternet