English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Sodelujte v natečaju in prispevajte „Ful zdravju prijazno delovno prakso“

17. junij 2016 - V okviru projekta »Zdravju prijazno delovno okolje za zdrave, aktivne in motivirane pisarniške delavce« se izvaja natečaj „Ful zdravju prijazna delovna praksa“. Z natečajem želimo izpostaviti in nagraditi najbolj uspešne delovne prakse promocije zdravja na delovnem mestu pisarniškega delavca.

Z natečajem želimo spodbuditi interes organizacij za prenos dobrih praks na področju zdravju prijaznih delovnih mest pisarniških delavcev.

Sodelujte v natečaju in prispevajte svoj uspešen primer, tako, da izpolnite in oddate priložen obrazec. Opišite vašo vpeljano in preizkušeno zdravju prijazno delovno prakso promocije zdravja na delovnem mestu.

Strokovna komisija bo izbrala tri najbolj zdravju prijazne delovne prakse. Ocenjevalo se bo inovativnost, posplošljivost, učinkovitost, zahtevnost implementacije in uporabno vrednost posamezne delovne prakse.

Vsi sodelujoči bodo prejeli priznanja, vse predlagane delovne prakse pa bodo predstavljene na spletni strani projekta in bodo v pomoč in navdih snovalcem promocij zdravja za njihovo nadaljnje širjenje in prenos v druga okolja po Sloveniji. Priložene bodo smernicam za izdelavo Programa promocije zdravja pri delu, pripravljenih v okviru projekta. Jeseni 2016 bo potekala javna razglasitev in predstavitev zmagovalcev delovnih praks v okviru zaključnega dogodka in tiskovne konference.

Opise vaših dobrih praks lahko oddate najkasneje do 10.9.2016. Opisi, posredovani po tem datumu, ne bodo upoštevani. En prijavitelj lahko prijavi več primerov, vendar mora vsak primer prijaviti ločeno.

O rezultatih natečaja bomo prijavitelje obvestili po elektronski pošti najkasneje do 15. septembra 2016.

Prijavnico oddate na spletu po izpolnitvi. Prijavnica se nahaja TUKAJ.

Dodatne informacije: Alenka Doler, koordinatorica projekta, tel.: 03 713 68 67 ali e-pošta: ra.savinja@ra-savinja.si








Produkcija: Peternet