English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Vabljeni k sodelovanju na Podeželju v prazničnem mestu v Litiji

22. november 2016 - V Litiji že vrsto let v božičnem času poteka prireditev Podeželje v prazničnem mestu. Na stojnicah sodelujejo ponudniki pridelkov in izdelkov s podeželja, v kulturnem programu pa domači nastopajoči. Letošnja prireditev bo potekala v četrtek, 22. decembra (od 15. do 20. ure) in v petek, 23. decembra 2016 (od 13. do 19. ure) v starem mestnem jedru Litije na Valvazorjevem trgu.

Vabimo vas, da se svojo ponudbo predstavite na stojnicah. Na voljo je 18 stojnic, prijave bomo sprejemali do zapolnitve mest. Na stojnicah želimo zagotoviti raznoliko ponudbo, zato k sodelovanju vabimo:
  • ponudnike prehranskih izdelkov
  • ponudnike rokodelskih izdelkov
  • ponudnike drobnih darilc in voščilnic
Oba dneva pripravljamo tudi zanimiv spremljajoči kulturno-družabni program. Nastopale bodo lokalne glasbene skupine in zbori, otroke bo v petek obiskal tudi Dedek Mraz.

Vabimo vas, da sporočite svoj interes za sodelovanje na letošnjih prazničnih stojnicah v Litiji in izpolnite PRIJAVNICO in jo pošljete na Razvojni center Srca Slovenije, Kidričeva 1, 1270 Litija ali po e-pošti na irena.tonin@razvoj.si

Stojnice so na voljo brezplačno. V primeru slabega vremena dogodek odpade. Prijave zbiramo do petka, 9.12.2016.





Produkcija: Peternet