English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Fotografija projekta CityWalk zmagovalna na fotografskem natečaju Transnacionalnega programa Podonavje

21.september 2018 - Fotografija projekta CityWalk, je bila zmagovalna med 112 fotografijami z 38 projektov financiranih s strani Transnacionalnega programa Podonavje. Walk'n'smile, zmagovalna fotografija, je bila posneta v mestu Szeget, Madžarska z uporabo aplikacije Walk'n'smile, ki je v razvoju v okviru projekta CityWalk. Ta z uporabo tehnologije povečane resičnosti uporabniku omogoča, da se na sprehod po mestu odpravi z eksotičnimi živalmi. Na ta način pa uporabnikom približa hojo in jo naredi bolj zabavno.

Druga fotografija projekta CityWalk, Walk the CityWalk Roads, navdahnjena z naslovno fotografijo legendarnega albuma The Beatles, pa je bila uvrščena med 20 finalistov. Nastala je iz fotografij prečkanja prehoda za pešce, posnetih na štirih dosedanjih srečanjih partnerjev projekta z željo promoviranja hoje in povečanja okoljske ozaveščenosti.

Namen fotografskega natečaja je prikazati dejavnosti in rezultate transnacionalnega sodelovanja skozi fotografski objektiv. Kot finalistki bosta fotografiji natisnjeni na razglednice, ki bodo razdeljene med udeležence dogodkov povezanih s projektnimi dejavnostmi programa Interreg.


Walk'nSmile, zmagovalna fotografija fotografskega natečaja Transnacionalnega programa Podonavje


Walk the CityWalk Roads, ena izmed 20 finalistk fotografskega natečaja Transnacionalnega programa Podonavje



Produkcija: Peternet