English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Co-working center Litija/Šmartno

27. november 2018 - Iščemo podjetne osebe z idejami, ki jih želijo uresničiti, s produkti, s katerimi želijo osvojiti trg, ali z inovativnimi storitvami in potrebujejo pri tem malo pomoči.

Vzpostaviti želimo co-working center, za podjetne posameznike ali skupine iz Litije in Šmartnega pri Litiji, ki potrebujejo manjši prostor za svoje delovanje ter soustvarjanje. Ustvariti želimo prostor, kjer se bodo lahko podjetja povezovala, skupaj razvijala produkte in storitve, si pomagala na trgu dela in pri kadrih. Vsakemu bi zagotovili manjši prostor za svojo dejavnost, v katerem bi imel na voljo vse potrebno za poslovanje, hkrati pa bi imel tudi možnost uporabe skupnih prostorov in večje sejne sobe. Na tedenski ravni bi se odvijala srečanja med vsemi podjetji v skupini z namenom širjenja baze strank, storitev, produktov itd. Na mesečni ravni bi imel vsak podjetnik na voljo mentorja za pregled in analizo napredovanja podjetja (razvoj in sledenje podjetniškemu načrtu, odpravljanje težav, reševanje izzivov… ), različna predavanja, izobraževanja, druženja in podjetniško usmerjene dogodke.

Projekt n prvi fazi vodi Razvojni center Srca Slovenije v okviru projekta P-IRIS (Interreg Europe) - Izboljšanje inovacijskih sistemov na podeželju s pomočjo profesionalizacije aktivnosti mreženja in uporabe inovacijskih orodij.

Vse zainteresirane, ki bi želeli delovati v takšnem co-working centru, vabimo, da nas kontaktirate na gregor.bercon@razvoj.si ali po telefonu 031 296 543.

Prilagamo tudi vprašalnik, s katerim nam boste pomagali oblikovati primerne prostore za omenjene dejavnosti in pridobiti vpogled v potrebe posameznega podjetnika (za kreativni in inovativni razvoj). Ti podatki bodo shranjeni samo v naši bazi in jih bomo uporabili izključno za razvoj co-working centra. V primeru, da želite ostati anonimni, lahko izpustite prvi del z osebnimi podatki.

Vprašalnik nam prosimo vrnite v elektronski obliki ali po pošti na naslov: Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o., Jerebova ulica 14, 1270 Litija.

Nestrpno pričakujemo vaš klic. Lahko se prijavite za sodelovanje ali z nami delite predloge, kako bi takšen prostor čim hitreje zaživel.

Postanite del nove podjetniške zgodbe CO-WORKING LITIJA/ŠMARTNO!




Produkcija: Peternet