English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Vabilo na slovesno podelitev certifikatov Srca Slovenije

10. junij 2019 - Dobre reči, ki jih ustvarjajo ljudje v Srcu Slovenije, dokazuje tudi tržna znamka Srce Slovenije, ki jo podeljujemo na Razvojnem centru Srca Slovenije od leta 2016. Jasno opredeljena pravila kakovosti in stroga merila strokovne komisije, ki se je letos sestala tretjič, so določila, da prejme znamko Srce Slovenije novih 70 izdelkov 22 ponudnikov iz občin Dol pri Ljubljani, Kamnik, Litija, Lukovica in Šmartno pri Litiji. Slovesna podelitev certifikatov letošnjim prejemnikom bo v ponedeljek, 17. junija 2019, ob 19. uri v graščinskih paviljonih v Dolu pri Ljubljani.

Izbrane rokodelce in ponudnike prehranskih izdelkov bosta nagovorila predsednik LAS Srce Slovenije Željko Savič in direktorica Razvojnega centra Srca Slovenije Mojca Štepic. Pridružite se nam na podelitvi priznanj dokazani odličnosti. Ta je vir ustvarjanja v Srcu Slovenije!

Zaradi organizacije vljudno prosimo za potrditev udeležbe do petka, 14. junija, po telefonu 01 89 62 713 ali na mija.bokal@razvoj.si. 

Ocenjevanje rokodelskih in prehranskih izdelkov je izvedeno preko LAS Srce Slovenije s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. 


Lanskoletna podelitev certifikatov v Mekinjah





Produkcija: Peternet