Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in /var/www/vhosts/razvoj.si/httpdocs/class/DB.class.php on line 38 Razvojni center Srca Slovenije :: RCL na InCo konferenci
English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


RCL na InCo konferenci

V sredo, 15. aprila 2009, se je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvijala InCo konferenca 2009 - Konferenca o inovacijskem komuniciranju, ki jo je organiziralo podjetje Vibacom d.o.o., iniciator in koordinator InCo gibanja za inovativni preboj Slovenije. V programskem odboru konference, ki je pokazala pomembnost dialoga za interdisciplinarno povezovanje in soustvarjanje inovativne družbe, je bila tudi direktorica Centra za razvoj Litija Aleksandra Gradišek, na dogodku pa se je na inovativen način predstavilo tudi območje Srca Slovenije.

Srce Slovenije smo tokrat predstavili z Živo vodo iz Naravnega zdravilnega gaja Tunjice pri Kamniku, ki je bila na voljo vsem obiskovalcem konference. Na otvoritvi konference je kot častni podpornik nastopil predsednik republike dr. Danilo Türk, otvoritvenemu delu pa je sledila slavnostna podelitev InJo nagrad 2009 – nagrad in priznanj za inovacijsko novinarstvo. Drugi del konference je potekal v sproščenem vzdušju z dialogi v interaktivnih vozliščih, namenjenih spodbujanju drznosti posameznika, ustvarjalnosti prostora in inovativnosti družbe.

Ana Savšek



Produkcija: Peternet