Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in /var/www/vhosts/razvoj.si/httpdocs/class/DB.class.php on line 38 Razvojni center Srca Slovenije :: Ujemite Srce Slovenije med cvetočimi tulipani!
English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Ujemite Srce Slovenije med cvetočimi tulipani!

12 občin se bo povezalo in skupaj predstavilo doživetja Srca Slovenije, območja, ki sega vse od kamniških planin do dolenjskih gričkov. V Arboretumu Volčji Potok bodo v okviru tradicionalne razstave tulipanov poskrbeli za utrip, ki se bo nedvomno dotaknil tudi vašega srca!

Od 24. aprila do 2. maja 2010 vas bo Srce Slovenije očaralo skozi paleto melodij. Vam je všeč rock? Potem se srečamo na nastopu skupine Orlek! Za bolj nostalgične duše bodo nastopili tamburaški orkester, grajski oktet, različne godbe ter drugi glasbeniki. Ste ljubitelj kulinarike? Potem pridite na degustacijo grajskih jedi ali pa se posladkajte z mandeljčki škrata Perkmandeljca. Za tiste bolj spretne se bodo odvijale delavnice pletenja slamnatih kit, polstenja volne in slikanja z ogljem na prostem, za bolj radovedne pa bo g. Matjaž Moder, večkratni državni prvak, prikazal potek izdelovanja muh za muharjenje. Nagovoril vas bo sam Valvasor, predstavili se bodo radeški splavarji, grajski pisarji in lakaji, manjkali ne bodo niti čebelarji.

PROGRAM DOGAJANJA

Pridite in zacvetite v Srcu!

Andreja Čop

    
Obiščite Arboretum Volčji potok in začutite utrip Srca Slovenije!

Produkcija: Peternet