English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Izdali smo knjižico s skupnimi voznimi redi

Ali želite priti v službo spočiti? Se izogniti stresu zaradi problemov s parkiranjem? Privarčevati pri prevozu, zraven pa narediti še nekaj za bolj čisto okolje?

Na Centru za razvoj Litija smo izdali knjižico, kjer so zbrani vsi vozni redi javnih prevoznikov. Skupne vozne rede smo izdali za relaciji Litija - Dol pri Ljubljani – Ljubljana in Kamnik – Domžale – Ljubljana. Želimo si, da bi več ljudi spremenilo svoje potovalne navade in uporabljalo javni potniški promet ter na ta način prispevalo k bolj čistemu okolju.

Ljudje vseskozi hrepenimo po mobilnosti in gibanju, saj nam omogoča večjo svobodo in prihrani mnogo dragocenih minut in ur. Z rastjo osebnega avtomobilskega prometa smo danes prišli do točke, ko nas vsa ta mobilnost omejuje. Gneča na cestah postaja nekaj vsakdanjega, izgube našega prostega časa se zaradi zastojev in nesreč povečujejo, iskanje parkirišč pa postaja zapletena in draga operacija. Knjižica vam bo pomagala pri iskanju najbližjega avtobusnega postajališča ali prvega vlaka. Naprej pa brez skrbi!

Knjižico lahko brezplačno dobite v javnih ustanovah (občina, knjižnica, zdravstveni dom, postaje,…), na Centru za razvoj Litija ali na spodnjih povezavah:

Skupni vozni redi za javni potniški promet za relacijo KAMNIK - DOMŽALE - LJUBLJANA

Skupni vozni redi za javni potniški promet za relacijo LITIJA - DOL PRI LJUBLJANI - LJUBLJANA


Gašper Kleč, Center za razvoj Litija



Produkcija: Peternet