English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napoved: novinarska konferenca projekta 90 dni kolesarjenja za zeleni rekord Zemlje

Vabimo vas na novinarsko konferenco v okviru projekta 90 dni kolesarjenja za zeleni rekord Zemlje, ki bo potekala v sredo, 21. aprila 2010 ob 11. uri v Termah Snovik.

Slovenski ultramaratonski kolesar Radovan Skubic - Hilarij se bo prvega junija podal na svoj najdaljši kolesarski podvig doslej, saj bo v 90 dneh po Sloveniji prekolesaril 25 tisoč kilometrov. Start in cilj rekordnega podviga bo vsak dan v Termah Snovik v Tuhinjski dolini. S kolesarjenjem želi Hilarij poudariti pomen ohranjanja našega planeta in opozoriti na stanje okolja. V ta namen bo 90 dni ozaveščal ljudi o stanju našega planeta, ki nam je vsem skupni dom.

Na novinarski konferenci nas bosta pozdravila predstavnik Term Snovik, Ivan Hribar, in župan Občine Kamnik, Anton Tone Smolnikar.
Na novinarski konferenci bodo sodelovali: Radovan Skubic Hilarij, Aleksandra Gradišek (Center za razvoj Litija), Jože Prah (Zavod za gozdove Slovenije), Karel Lipič (Zveza ekoloških gibanj Slovenije), Mirko Kaplja (Društvo za razvoj in varovanje GEOSS-a), Karmen Burger (Turistična zveza Slovenije).

Vljudno vabljeni!

Ana Savšek


Produkcija: Peternet