English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Ponudniki dobrot iz Srca Slovenije v središču Ljubljane

Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani je v soboto, 5. junija 2010, zadišalo po domačem kruhu in drugih dobrotah iz območja Srca Slovenije. Obiskovalci so lahko na tradicionalni prireditvi Podeželje v mestu okušali še tople dobrote podeželja in uživali ob kramljanju s ponudniki.

Na sobotno dopoldne je sredi Ljubljane zadišalo po domačih dobrotah iz območja Srca Slovenije. Ponudniki so se predstavili s svojimi zdravimi domačimi pridelki. Mimoidoči so se lahko vključili v delavnice ročnih spretnosti in zapeli z ljudskimi pevci in godci. Glavni namen prireditve Podeželje v mestu je predstavitev in promocija raznolikosti ponudbe slovenskih kmetij po posameznih regijah, obiskovalcem pa se z njo odpira možnost za nakup kakovostnih domačih pridelkov.
Predstavitev območja Srca Slovenije v središču Ljubljane je bila izvedena v okviru projekta Utrip Srca Slovenije, financiranega iz Leader sredstev, ki ga izvaja Center za razvoj Litija. Predstavitev ponudbe območja je organizirala zadruga za razvoj podeželja, Jarina.

Ana Savšek, Center za razvoj Litija


Ostale fotografije z dogodka si oglejte v fotogaleriji!
 


Produkcija: Peternet