English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


V Šmartnem in Ivančni Gorici stojnica z zdravimi lokalnimi pridelki

23. marec 2011 - Na Staretovem trgu v Šmartnem pri Litiji in na parkirišču pri trgovini Tuš v Ivančni Gorici je od marca na posebni stojnici mogoče kupiti domače sadje in zelenjavo in lokalne izdelke s podeželja: suho sadje, sire, med, medene izdelke, jabolčni sok in kis, posebno priljubljeni pa so tudi že pripravljeni eko zabojčki. Gre za izdelke iz ekološke pridelave in sezonsko sadje in zelenjavo iz slovenskih kmetij. Prvi obiskovalci so bili navdušeni nad tem, koliko sezonskih lokalnih pridelkov je mogoče kupiti za pripravo odličnega domačega nedeljskega kosila.

Ponudbo zdrave domače hrane na premični stojnici zagotavlja zadruga za razvoj podeželja Jarina iz Litije, ki s svojimi akcijami ozavešča o pomenu lokalne trajnostne oskrbe s hrano ter se zavzema za izboljšanje prehranskih navad z zagotavljanjem sveže, sezonske in raznovrstne lokalne ponudbe. V ta namen povezuje lokalne pridelovalce in potrošnike in zagotavlja oskrbo z zdravo hrano, pridelano v lokalnem okolju.

Obiščite stojnico v Šmartnem pri Litiji ob petkih od 10. do 15. ure in v Ivančni Gorici ob sobotah od 9. do 12. ure in se prepričajte o pristnosti ponudbe!

Nataša Smrekar, Jarina

Dodatne informacije:
Jarina, zadruga za razvoj podeželja, z.o.o., Kidričeva 1, 1270 Litija; T: 01/ 89-72-104; 051/628-410; email: natasa@jarina.si; www.nadezeli.si


Produkcija: Peternet